Post by unemexizpow on Feb 6, 2022 15:54:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Parim mäng mõõdukate väljakutsete jaoks, vähesed reklaamid ja preemiad on piisavalt helded, et mängida. Üldiselt väga nauditav erinevate retseptidega.
Nüüd, kui olen andnud sellele 5 tärni, loodan, et mäng ei hakka käima. Siiani on see vinge mäng!!! Jätkasin vana toiduvalmistamise mängumängu mängimist, sest kõik uued mängud näivad lihtsalt tahtvat, et te nendesse tonnide kaupa raha viskaksite, et tasemele tõusta. See mäng (seni) pole seda teinud. See on olnud päris vinge! 🤗 Soovitan seda mängu! Seda on lihtne mängida ja see on väga lõõgastav.
Ülevaade 2: tegin värskenduse ja nüüd kustutan mängu. Te korraldasite kokteilisegamise peo pärast seda, kui kulutasin kalliskividele raha, et kõik need tasemed läbida. Mul oli hea meel, et lõpuks ometi oli täiskasvanuteteemaline kokandusmäng, kus saate jooke valmistada ja mida mitte. Aga ilmselgelt rikkusid sa lõbu ära. Kurb. Ülevaade 1: lõpuks ometi! Kiire, tempo, kuid mitte liiga kiire mäng, versiooniuuendused on lihtsad, graafika ja animatsioonid on hämmastavad... Mäng on suurepärane!
Parimad toiduvalmistamismängud Supermängud Mulle on mäng meeldinud 😀👍🏻👍🏼👌🏻
Mulle meeldib see mäng selles mängus, meil on nii lõbus 😀😀😀😁😁😁
Ma armastan seda mängu, kuid see on liiga raske, ma olen endiselt esimesel tasemel, kui olen saanud teisi restorane proovida.
Grand Theft Auto: Vice City Arcade ijxl
Mängu ei installita
Väga soovitatavad poisid.. see mäng meeldib, nii meeldis.. ärge muretsege, kui te ei saa taset ületada, sest on palju võimalusi taseme avamiseks. erineb kõigist kokkamismängudest, mida olen varem mänginud.. gd töö👍
just alustasin mängimist ja see on lõbus ja paneb mind mõtlema ning peab kiiresti liikuma, suurepärane graafika ja erksad värvid
suurepärane minu jaoks
Oleksin andnud 5 tärni, kuid mängukogemus paneb mind andma 3 tärni. Mäng peatub mõne minuti pärast. Kas saate selle parandada? Mäng on igal juhul huvitatud.
Installisin just mängu ja see peatus, nii et eemaldasin selle
See on geniaalne mäng. Lihtne mängida. Pean tunnistama, et üks parimaid toiduvalmistamismänge, mida olen mänginud. Väga sõltuvust tekitav. Väga palju auhindu ja münte. On ainult üks probleem, millega ma nüüd oma hotdoge serveerida üritades paistan silmitsi seisvat, mäng hangub ainult sellel ja ei midagi muud.
Cooking Party : Food Fever آرکیڈ xtro
Tore mäng lastele ja mulle meeldib
Mis kurat selle mänguga toimub, see jookseb pidevalt kokku, iga kord, kui proovin seda mängida. Parandage see, palun. Iga kord, kui ma seda mängu mängin, on midagi valesti. Nüüd on see joogipidu, ma pole isegi saanud enamikku esemetest, mida see minult tarniks. Lõpetage selle neetud mängu värskendamine, siis tekivad probleemid
halb mäng
Ei, ma tunnen rõõmu.
See mäng on väga lõbus ja väga tore, mulle meeldib seda mängu mängida 👍
Ei lisa palju toiduvalmistamist, nii lõbus
väljakutseid pakkuv mäng minu jaoks.
mäng oli niiiiiiii tore
Cooking Party : Food Fever Arcade plp
Pole paha...
See mäng on nii halb, et ma ei laadi seda mängu enam kunagi alla, sellel mängul on ainult 30 taset, ma tahan anda nulli, kuid ma ei saa seda teha
Tõesti lõbus mäng...ilma pidevate reklaamideta...mängu mängimiseks pole vaja oste teha...ma armastan seda!!
See on suurepärane mäng. Väga hea aju treenimiseks. Pole palju reklaame, välja arvatud siis, kui peate väljakutse sooritamiseks vaatama. Soovitaksin läbida kõik tasemed, et luua oma münte ja kalliskive, et saaksite oma seadmeid uuendada ilma päris raha kulutamata
Üks parimaid mängitud kokandusmänge!
Silmapaistev mäng. Ma tõesti armastan seda mängu. See hoiab teie meele teravana.
O-l läks hästi, kuni jõuate ülemistele tasemetele, siis hakkas see jama. Nagu teisedki siin, et münte kahekordistada, pole reklaame. Siis kui tootele pihta saad, pead sellele vastu lööma, kuni see liigub. Ma olen nii väsinud sellest, et need mängud on alguses head, siis hakkavad nad sassi minema või oled sunnitud raha maksma. 😒 Enamik neist mängudest on B.S.
Kiire ja lihtne toiduvalmistamine
see on hea mäng...tahaksin soovitada see mäng alla laadida....
Aeg otsas, võimatu lõpetada
Nks jany
Huvitav mäng
Parim rakendus, kuid vajab Interneti-ühendust ühe päeva pärast
Proovisin 3 korda installida, ei lubanud, nii et ma arvan, et ma ei mängi teie mängu 🙄
Mäng on tore, kuigi 17. tasemele jõudes lähevad kotletid pidevalt põlema ja saad teate, et prügikast on kasutatud. Isegi kui te juba kasutate põletusvastaseid võimeid. Palun võtke midagi ette. Pettumuse tõttu desinstallisin mängu. See on tõesti halb mäng.
Tärne pole, mul ei jäänud muud üle, kui valida 1 tärn. Olin esimese taseme teeõhtu poole peal ja see lähtestati, ilma et oleksin lähtestamisnuppu vajutanud
Mulle meeldib see mäng..nii ilus..aga ma ei saa jõulupidu avada..laadin selle alla ja lõpetan oma eelmise taseme...palun parandage see prblm..muidu pean selle mängu desinstallima...