Post by unemexizpow on Feb 6, 2022 15:47:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
צבע הקו מדהים
זה משחק כל כך נהדר. מאוד משעשע ואני אוהב שגם אין כל כך הרבה פרסומות. מעולה🤗❤️
סתמו את הפה
בעיות גרפיקה עיקריות כשמדובר באובייקטים מסתובבים. אתה לא יכול להתקדם במדויק במשחק בגלל זה.
זה מאוד מספק אבל מתסכל וצריך הרבה מיקוד.
הסרת מודעות היא רק חצי אמת. מודעות מסוימות מוסרות אחרות נמשכות. החזר 3$ שלי.
זה כיף אבל היו כל כך הרבה תוספות וגם היו לו תקלות. אבל הסיבה הרעמה שנתתי לו כוכב אחד היא בגלל שהוא ממש איטי ושאין לו הרבה אפשרויות בנוסף יש לו רמות ממש קצרות. כל כך מצטער
גרוע דהההה כאילו
סופר כיף לשחק, לא מקוון ועוד קצת פרסומות אבל זה בסדר 👍
המשחק הזה כל כך טוב שאני רואה שיש בעיה שעשיתי רמה 16 ואז שוב הרמה מגיעה על 116 ו-216 מה הבעיה אני יכול לתת למשחק הזה 2 כוכבים כי זו הבעיה בגלל זה אני נותן את זה משחק 2 כוכבים ויש כל כך הרבה פרסומות שהבעיה הזו 2 במשחק
אני ממש אוהב את המשחק הזה. אבל העניין הוא שהמכשולים לפעמים מתפוגגים. זה כאילו נפרץ. אבל זה עדיין משחק מעולה
לא רע, אבל פרסומות בין הרמות ממש לא מסתדרות עם סוג המשחק הזה.
זה משחק מאוד מעניין 🎮 נהניתי מאוד 😄 הוא מדהים 👏 ו👍 מעולה.
המשחק הזה הוא משחק מדהים אבל יש יותר מדי תוספות. אבל נתתי לו 5 כוכבים, כי שיחקתי פעם אחת בזמן הזה אין תוספות, ראיתי משחק אחד חדש שמחקתי המשחק הזה עשוי לעבור 2-3 שנים אני רוצה להוריד שוב את המשחק הזה אז אני לא יודע את השם של זה אז עכשיו קיבלתי את המשחק הזה בגלל זה נתתי 5 כוכבים אני אוהב את המשחק הזה.
המשחק הזה כל כך כיף ואני חי אותו
חדש באיכות גבוהה פנאי beach resort בוהמי
זה ממש כיפי ממליצה בחום
יותר מדי מודעות. מודעה אחרי כל רמה היא יותר מדי. נראה שזה יכול להיות משחק טוב אם לא אכפת לך לשחק רמה במשך 10 שניות רק כדי לצפות בפרסומת של 30 שניות אחרי כל רמה!!! חבל אבל מוחק.
אוהב את המשחק הזה זה כיף לשחק במכונית ללא נתונים ואתה יכול לקבל שום מודעות במכונית עם נתונים של
מושלם
למה ארבעה כוכבים למשחק הטוב ביותר אי פעם ויש יותר מדי פרסומות בכל פעם !!!! אז אני רוצה שזה יתוקן אבל הסיבה שנתתי 5 כוכבים היא בגלל שאתה הכי טוב אני מקווה שתעשה עוד משחקים מדהימים כמו זה ואני אוהב אותך אני תמיד אשחק במשחק הזה כי אתה כל כך מתוק ונחמד!!! צועק לכולכם אני אוהב אתכם ואת המשחקים שלכם כי הם כל כך מהנים ומתוקים עם פעילויות נחמדות אני אוהב אותם הפעילויות הכי טובות ויש לי את הגב אל תדאגו בקשר לזה ואני אוהב אתכם!!!
רעיון טוב, אבל מודעה אחרי כל משחק (ניצחון או נכשל). דרך איומה להעסיק רוכשים אפשריים. נמחק לאחר 5 דקות.
המשחק הזה די מהנה אבל הדבר שעליו אנחנו מזיזים התנועה שלו מהירה מאוד
אפליקציה נחמדה ואני אוהב גישת VIP
אפליקציה מאת, tastypill. דירוג התוכן, כולם. האפליקציה עודכנה, 11-12-2021. גרסת חבילת האנדרואיד, 1.28. קטגוריה, פנאי. גודל חבילת האנדרואיד של האפליקציה, 76m.
אני אוהב את המשחק הזה מאוד. זה המשחק הכי טוב בעולם👍👍👍❤❤❤. נתתי 3 כוכבים למשחק הזה כי לפעמים הנשיכה מעצבנת אותי וכשאני משחק ברמה מס' 14 זה פשוט מעצבן אותי מאוד. אני חושב שאתה גם מנסה ותראה מתי אני מתחיל ולנשיכה יש 2 גלגלים ומתי אני מתקרב לגלגל אז אחד מהגלגלים פתאום נעלם. אז אני מתבלבל בקלות. ואז אני מתעצבן כשאני משחק ברמה מס'. 14 . אז אני אמליץ לך להיות זהיר בזמן שאתה משחק ברמות.
בכל פעם שאני מזיז אותו (כמו בבלוק) המסך קופא ואני צריך להתחיל את התהליך מחדש אבל זה משחק נחמד ויש לו איכות טובה ומשחק טוב בסך הכל.
אפליקציה נהדרת, אבל בקרת המהירות היא סופר קשה לתפיסה. הוא עובר מדרך למהיר ללא מהיר מספיק וחוזר בשבריר שנייה
מהמם!!!!!!!!!!!❤️
המשחק הזה נחמד אבל יש הרבה מאוד פרסומות בגלל זה נתתי רק שני כוכבים ובנייד שלי יש משחקים מאוד נחמדים בגלל זה אני לא כל כך אוהב את המשחק הזה
יפה לצייר אפליקציה וליצור צורה זה כיף 😊
ץכחחגחגחגחג
פּלַטפוֹרמָה. PC, ANDROID, IOS ... WORLD 3 BOTTLE FLIP 3D Bridge Race Life is Strange: Limited Edition Los Simpsons Tapped Out Bubble Tea! Line Color 3D
הוא מעולה מעניין וכיף
זה מאוד מגעיל. רק שהמשחק לא נהנה, קשה מאוד להשלים את הרמה והפרסומות הופכות אותו למשעמם יותר... על כל שתי הזדמנויות אני מקבל פרסומות..😤אתם יכולים לתת את המשחק הזה לעצמכם אבל אל תגרמו לאחרים לבכות על זה. התקנתי אותו והסרתי אותו תוך 4minutes.u לא אמור ליצור משחקים מסוג זה.
זה משחק טוב יש הרבה שלבים שונים והם נעשים קשים יותר ויותר בכל פעם שיש לי את המשחק הזה במשך שנה והבעיות היחידות שהיו לי הן לפעמים זה תקלות ויש הרבה יותר מדי תוספות אבל חוץ מזה המשחק הזה הכי טוב
כל כך הרבה מודעות
חינם קרוב יותר לקבל אינטרנט בחזרה על מה + 2 + 3 זה 4 10 מה זה מה זה 7 + 8 שווה 9 10 3 + 3 + 4 3 + 36 שלוש. כלומר 1 2 3 4 5 6 1 2 3 1 2 3 4 5 6 7 8 שווה 9 8 שווה פירושו 1449 שווה 10 מה זה תפוח תפוח תפוח כל הזמן תומס מה זה ה-p של הארלי קווין
פקדים ומאפיינים ביישומי בד ציור - Power Apps | Microsoft Docs
Buildings for Minecraft Underhållning jyyw
זה משחק טוב אבל עבור כמה עצלנים יצטרכו לאהוב עתיד והוא מתחיל מהמקום שבו מתנו.
זה משחק טוב אבל יש הרבה פרסומות ומעצבנות
לא מהנה במיוחד. יש לו הרבה חריגות. כאילו, קופסת הצבעים עוצרת רחוק, זה נקודה מסוימת, זה קשה לי. סליחה אם יש לי משהו שגוי. תודה.......
זה משחק מהנה אבל פשוט לא האהוב עלי אני נותן לו שלושה כוכבים כי הוא פשוט נורמלי ואין בו שום דבר מרגש.
השלבים נגמרים מהר
מושלם❤❤❤
אהבתי את זה אבל יש עוד מודעות
המשחק היה נחמד אבל זה היה מאוד קשה הרמה הכי קשה בשבילי הייתה רמה 38 אבל הגעתי לרמה 80 אבל היה לי ממש קשה להגיע עד לרמה הזאת זה ייקח 15 עד 20 דקות עד שסיים שלב אחד אבל עכשיו אני הופך למומחה ויכול להשלים שלב אחד תוך 2 דקות ☺️☺️
לא משהו
המשחק כל כך טיפשי וחסר משמעות ומשעמם שאני בהחלט לא ממליץ עליו. זה אותו רעיון לכל רמה ואתה תתקע בכמה הרמות הראשונות. אני לא ממליץ לך להוריד את זה זה בזבוז זמן גדול ולא תרוויח מזה שום דבר שימושי. אתה יכול לעשות כל כך הרבה דברים בזמן שנדרש כדי להוריד ולשחק בו .יצרני המשחק הזה צריכים למחוק אותו מיידית ולהפסיק לבזבז זמן ואנרגיה של אנשים. אין להוריד אותו אלא אם כן אתה רוצה לבזבז עליו זמן בבקשה
🤩